slika

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocija izobraževanja in učenja v Sloveniji. Tudi Belokranjci smo prepoznali potrebo po usmerjenem vseživljenjskem učenju, saj se, na pobudo Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj (ZIK Črnomelj), ki je od samega začetka območni koordinator, vsako leto projektu TVU pridruži vse več organizacij, društev in posameznikov. S Prireditvami TVU si prizadevamo razvijati pozitivni odnos do vseh oblik, vsebin in poti učenja.

ZIK Črnomelj bo v vlogi koordinatorja TVU na območju Bele krajine tudi v letu 2020.

Pridružite se nam pri soustvarjanju 25. Tedna vseživljenjskega učenja!

Dogodki v prvi polovici letošnjega leta so praznovanje jubilejnega, že 25. Tedna vseživljenjskega učenja, prestavili na jesen. Praznovali in učili se bomo od 4. septembra do 9. oktobra 2020. Vabimo vas, da se nam tudi letos pridružite.

Predno odidete na dopust oz. najkasneje do 16. julija, potrdite vaše sodelovanje tako, da načrtovane dogodke vnesete v tabelo: https://docs.google.com/spreadsheets/d/14UX6b_GuIaBzC6cYk81L07A3uT0MqbdFdIdYV0JtlWQ/edit#gid=0

Več v dopisu.

Veseli bomo, če skupaj širimo kulturo vseživljenjskega učenja tudi v letu 2020!

Dodatne informacije: Mojca Frankovič, 07 30 61 385, 040 879 041, mojca.frankovic@zik-crnomelj.si in na spletni strani www.acs.si.