Spored Kina Črnomelj

Kralj Richard

Kralj Richard

V Kinu Črnomelj gostimo nov film studia Warner Bros, resnično zgodbo očeta teniških zvezd Serene in Venus Williams, ki bo navdihnila svet. Z dvema oskarjema nominirani Will Smith bo v vlogi Richarda Williamsa uprizoril njegovo pot in zagnanost, da svojima talentiranima hčerama omogoči kar se da veliko možnosti v svetu tenisa in kaj vse so morali prebroditi na poti do zvezd.

Richard Williams, oborožen z jasno vizijo in 78 strani dolgim planom, je odločen, da bo svoji hčeri Venus in Sereno Williams zapisal v zgodovino. Z intenzivnimi treningi na zapuščenem in zanemarjenem teniškem igrišču v Comptonu v Kaliforniji, ne glede na to, ali pada dež ali sije sonce, sta dekleti oblikovani z očetovo nepremostljivo predanostjo in mamino uravnoteženo perspektivo in ljubeznivo intuicijo, za na videz nepremostljive ovire.

Zapoj 2

Zapoj 2

Na veliko platno Kina Črnomelj se v drugem, še spektakularnejšem delu animirane pustolovščine Zapoj 2, vračajo pevski telenti s svojimi izjemnimi glasovi.

Letos bodo praznične dneve zaznamovale še večje uspešnice in večje sanje, ko se bo koala Buster Moon s svojo izbrano ekipo pevskih talentov pripravljal na otvoritev svoje najbolj bleščeče in ekstravagantne predstave doslej. Obstaja pa le ena težava - najprej morajo prepričati eno najbolj osamljenih svetovnih rock zvezd, ki jo zaigra svetovna glasbena ikona Bono, da se jim pridruži. Drugi del uspešnice je napisal in režiral priznani filmski ustvarjalec Garth Jennings, v njej pa so še dodatni novi liki, ki jih igrajo glasbeni zvezdnik Pharrell Williams, Letitia Wright ter komika Eric Andre in Chelsea Peretti.