Spored Kina Črnomelj

Pot v raj

Pot v raj

Nekdanja zakonca George Clooney in Julia Roberts se znajdeta na skupni misiji, da bi svoji hčerki preprečila, da naredi enako napako, kot sta jo sama storila pred 25 leti. Potujeta namreč na Bali, kjer skušata svoji zaljubljeni hčerki preprečiti poroko z nekom, ki ga pozna le kratek čas.

https://www.kolosej.si/filmi/film/ticket-to-paradise-ni-se-uradnega-slovenskega-naslova/

Zmajev jezdec

Zmajev jezdec

V animiranem filmu Zmajev jezdec se srebrni zmaj Lung, škratinja Žveplogriva in sirota Ben odpravijo na čarobno potovanje okoli polovice sveta, kar med njimi vzpostavi edinstveno in tesno vez. To je zgodba o razburljivem iskanju zadnjega zatočišča zmajev, tako imenovanega »Roba neba« in čarobna pustolovščina o pogumu, optimizmu in nenavadnem prijateljstvu.

https://www.kolosej.si/filmi/film/zmajev-jezdec/

DC liga super ljubljenčkov

DC liga super ljubljenčkov

V DC ligi super ljubljenčkov sta super pes Kripto in Superman nerazdružljiva in najboljša prijatelja, ki delita enake supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu. Ko pa Supermana in ostale člane lige pravičnih ugrabijo mora Kripto prepričati druščino iz zavetišča - psa Acea, prašička PB-ja, želvaka Mertona in veverico Chipa, da se naučijo obvladati svoje nove in nenavadne supermoči in mu pomagati rešiti ugrabljene superjunake.

Warner Bros. Pictures prinaša težko pričakovano animirano pustolovščino z naslovom DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV, katero je režiral Jared Stern, v Sloveniji pa si bomo lahko ogledali sinhronizirano različico z izredno pestro in zanimivo igralsko zasedbo.

https://www.kolosej.si/filmi/film/dc-liga-super-ljubljenckov-sinhronizirano/

Neverjetno, a resnično

Neverjetno, a resnično

 Art kino program

»Bojiva se, da naju boste imeli za nora, če poveva to zgodbo.« Tako se začne očarljivo trapasta in neskončno zabavna komedija francoskega mojstra absurda Quentina Dupieuxa (Mandibule). Manj o njej veste, bolje je.

Alain in Marie se preselita v sanjsko hišo v predmestju. Toda nepremičninski agent ju je posvaril: kar se skriva v kleti, jima lahko za vedno spremeni življenje …

https://www.kinodvor.org/film/neverjetno-a-resnicno/

Zapoj 2

Zapoj 2

Na veliko platno Kina Črnomelj se v drugem, še spektakularnejšem delu animirane pustolovščine Zapoj 2, vračajo pevski telenti s svojimi izjemnimi glasovi.

Letos bodo praznične dneve zaznamovale še večje uspešnice in večje sanje, ko se bo koala Buster Moon s svojo izbrano ekipo pevskih talentov pripravljal na otvoritev svoje najbolj bleščeče in ekstravagantne predstave doslej. Obstaja pa le ena težava - najprej morajo prepričati eno najbolj osamljenih svetovnih rock zvezd, ki jo zaigra svetovna glasbena ikona Bono, da se jim pridruži. Drugi del uspešnice je napisal in režiral priznani filmski ustvarjalec Garth Jennings, v njej pa so še dodatni novi liki, ki jih igrajo glasbeni zvezdnik Pharrell Williams, Letitia Wright ter komika Eric Andre in Chelsea Peretti.

https://www.kolosej.si/filmi/film/zapoj-2/

Amsterdam

Amsterdam

Fascinantna in bogato zamišljena zgodba ki briljantno predstavi zgodovinska dejstva in s pomočjo fikcije zagotavlja popolno filmsko izkušnjo. 20th Century Studio in New Regency prinašata originalno kriminalistično epsko zgodbo o treh bližnjih prijateljih, ki se znajdejo v središču ene od najbolj šokantnih tajnih zarot v zgodovini Združenih Držav Amerike. Ko sami postanejo osumljenci, razkrijejo enega najbolj nezaslišanih zapletov v ameriški zgodovini. Kot pravi Baleov lik v napovedniku filma, trio sklene pakt, da bodo zaščitili drug drugega, ne glede na vse. Film združuje komedijo, akcijo in uravnotežen pridih kriminalke.

V filmu bomo torej videli vrhunsko izbrano igralsko zasedbo, med drugim imena, nagrajena s prestižnimi filmskimi nagradami in sicer dobitnika nagrade oskar, Christiana Balea, dvakratno nominiranko za nagrado oskar, Margot Robbie, dobitnika nagrade oskar Ramija Maleka in dvakratnega dobitnika nagrade oskar, Roberta De Nira. Pod scenarij in režijo se podpisuje petkratni nominiranec za nagrado oskar, David O. Russell.

https://www.kolosej.si/filmi/film/amsterdam/

Kung fu tačke

Kung fu tačke

Hank je ljubek pes, ki ima velike sanje o tem, da bi postal veliki samuraj. Na njegovo nesrečo pa se na poti, da najde svojo usodo, znajde v čudnem in neprijaznem mestu Kakamucho. Tam pa precej izstopa, saj je pes, vsi preostali meščani pa so mačke, ki pa resnično ne marajo psov.

Ker si Hank obupano želi ugajati meščanom, nevede postane del načrta podlega in narcisoidnega Ika Chuja, da se v mestu znebi vseh prebivalcev. Da bi zavladal svetu (oziroma bolj mestu), je pred Ikom le ena majhna ovira, njegov zlobni načrt pa je pretentati Hanka, da mu pomaga, da za vedno prežene meščane.

Hankove sanje pa si delita tudi Jimbo, ki je bil nekoč mogočni samuraj in Emiko, živahna mucka. Ta neusklajena trojica se bo skupaj podala na potovanje, na katerem bodo premagovali predsodke in spoznali pravi pomen prijateljstva.

https://www.kolosej.si/filmi/film/kung-fu-tacke-sinhronizirano/

Črni Adam

Črni Adam

DC in studio Warner Bros predstavljata novega antijunaka, katerega vlogo bo prevzel legendarni The Rock. Črni Adam je Johnsonov velik in ljubi projekt, kakršnega vsak igralec po navadi doživi le enkrat v življenju.

Skoraj 5000 let po tem, ko je pridobil vse moči egipčanskih bogov in bil tudi zaprt, je Črni Adam osvobojen iz svoje zemeljske grobnice ter več kot pripravljen sprostiti svojo edinstveno obliko pravice in maščevanja nad modernim svetom. Film prinaša nekaj največjih filmskih spopadov tega leta.

https://www.kolosej.si/filmi/film/crni-adam/

Pr' Hostar

Pr' Hostar

Za devetimi gorami in tremi cipresami leži majhna vasica in v njej hotel, kjer ostri so jeziki in prepovedani dotiki.« – serija Pr'Hostar. Tako so slovenski mojstri satire napovedali prvi celovečerni film, v katerem so se osredotočili na hudomušno predstavitev boja malega človeka proti pogoltni oblasti in požrešnim posameznikom. Zgodbo malih ljudi velikih src so umestili na gorenjsko podeželje, v propadajoč hotel, kjer moči merijo izkoriščevalski direktor in muhasto osebje.

Ob premieri drugega dela nore gorenjske komedije Pr' Hostar 2 vam ponujamo obuditev spomina na prvi del in to BREZPLAČNO, če si ogledate drugi del.

https://www.kolosej.si/filmi/film/prhostar/

Pr' Hostar 2‰

Pr' Hostar 2‰

 Art kino program

Kar nekaj piva in žganice je preteklo, odkar smo se nazadnje družili s svojeglavim osebjem hotela Pr'Hostar. Tedaj so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj se je zgodilo zatem? Jim je gorenjski biser uspelo spremeniti v cvetoči posel ali pa so jih prav po slovensko napadle notranje razprtije?

Prihaja Pr' Hostar 2‰ nova doza pristne gorenjske filmske zabave, v katerem bo stopnja smeha povišana še za vsaj dva promila. Pod scenarij se tudi tokrat podpisujeta Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin, režisersko taktirko pa je ponovno prevzel Luka Marčetić. Kar se igralske zasedbe tiče, nas poleg druženja s priljubljenimi liki iz prvega dela čaka tudi nekaj presenečenj in posebnih gostov.

Za vse, ki želite obuditi spomin na prvi del, bo možen BREZPLAČEN ogled Pr' Hostar 1 v petek 28. 10. ob 17.00.

https://www.kolosej.si/filmi/film/prhostar-2/

Nasmeh

Nasmeh

Spremljali bomo psihoterapevtko, čigar um se, potem ko je bila priča travmatičnemu dogodku njene pacientke, obrne proti njej. Potem ko je bila priča bizarnemu in travmatičnemu dogodku, v katerega je bila vpletena njena pacientka, dr. Rose Cotter, pričenja doživljati zastrašujoče dogodke, ki jih ne zna pojasniti. Ko pa grozovit strah začne prevladovati njeno življenje, se mora Rose soočiti s svojo zaskrbljujočo preteklostjo, da lahko preživi in pobegne svoji grozljivi novi resničnosti.

https://www.kolosej.si/filmi/film/nasmeh/

Minioni: Grujev vzpon

Minioni: Grujev vzpon

To poletje se mala rumena bitja Minioni vračajo na velike ekrane! V drugem delu prikupnih dogodivščin se bo razkrila zgodba 12-letnika, ki je želel postati največja baraba na svetu, pri tem pa mu bodo seveda pomagala nagajiva bitja v novi animaciji z naslovom Minioni: Grujev vzpon.

V osrčju sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ko so kraljevali resasti lasje in kavbojke na zvonec, v predmestju odrašča 12-letni Gru. Kot velik ljubitelj superzlobne superskupine, znane pod imenom Zlobnih 6, Gru kuje načrt, kako bi postal dovolj zloben, da bi se skupini lahko pridružil. Na srečo dobi podporo svojih zvestih privržencev, Minionov. Skupaj Kevin, Stuart, Bob in Otto – novi Minion, ki ima zobni aparat in obupno potrebo, da ugaja - uporabijo vse svoje spretnosti, da z Grujem zgradijo svoj prvi brlog, eksperimentirajo s svojim prvim orožjem in izpeljejo svoje prve naloge.

Ko pa Zlobnih 6 odslovijo svojega vodjo, legendarnega borca Wilda Knucklesa, Gru opravi intervju, da bi postal njihov nov član. Milo rečeno pa ne gre dobro in se vse še poslabša, ko jih Gru izigra in v trenutku postane njihov smrtni sovražnik. Med begom se bo Gru obrnil na malo verjetnega svetovalca, samega Wilda Knucklesa, po pomoč in odkril, da tudi slabi fantje potrebujejo malo pomoči svojih prijateljev.

https://www.kolosej.si/filmi/film/minioni-grujev-vzpon/

Noč čarovnic se konča

Noč čarovnic se konča

Štiri leta po dogodkih grozljivke Noč čarovnic mori (2021) Laurie živi s svojo vnukinjo Allyson in končuje pisanje svojih spominov. Michaela Myersa od takrat ni bilo več na spregled. Potem ko je desetletja dopuščala, da je Michaelov duh določal in usmerjal njeno resničnost, se Laurie odloči, da se osvobodi strahu in besa ter sprejme življenje. Ko pa je mladenič Corey Cunningham obtožen umora dečka, ki ga je čuval, se sproži val nasilja in terorja, ki bosta Laurie prisilila, da se končno sooči z zlom, ki ga nima pod nadzorom, in to enkrat za vselej.

https://www.kolosej.si/filmi/film/noc-carovnic-se-konca/