Predstavljamo vam novo monokomedijo legendarne profesorice v “Kursađijah”, znane beograjske igralke Jovane Petronijević. Za novoletni čas, ko vsi iščejo zabavo, vam nudimo monokomedijo, ki bo zadovoljila vse dobre zabave in smeha željne obiskovalce.

Monokomedija STOJANKA U ŽIVO, ali UBIT ĆU SE MAJKE MI govori o usodi povprečne ženske, ki jo življenje preizkuša, saj ima boljše in slabše dni, težke situacije, kar umetnica transformira v izjemno smešne in absurdne situacije, ter kljub težavam najde luč upanja in humorja. Optimizem je edini možen izhod iz vseh težav, ki jih doživljamo vsi, brez izjeme.

Stojanka je povsem običajna ženska s podeželja, ženska z vsakdanjimi problemi, ki pa nikoli ni opustila željo, da nekega dne uspe v velikem svetu in zapusti svoj mali kraj in to mizerno življenje. Kljub vzponom in padcem vedno stopa skozi življenje z optimizmom in ponosno dvignjeno glavo.

Vlogo neskončno smešne Stojanke, ki žanje salve smeha, virtuozno odigra vsestranska umetnica Jovana Petronijević, znan obraz srbske televizije Prva.

Organizator: KUD Agli

Vstopnice (10 €) lahko rezervirate na tel.: 07 30 61 392 ali po e-pošti info@zik-crnomelj.si. Predprodaja poteka vsak delovnik med 8.00 in 15.00 v pisarni Kulturnega doma Črnomelj.